Huis en Tuin

Tuinmeubelen – Inrichten van huis en tuin

Welkom bij TC tuindesign.
TC Tuindesign staat bekend om het maatwerk, ontwerpen en aanleggen van:
Tuinhuisjes, priëlen, schuttingen, polyester vijvers, Siervijvers, natuurlijjke vijvers, enz.
Bij ons kan alles op maat gemaakt worden zoals Tuinhuisjes, Priëlen, Pergola’s, Polyester Vijvers, Natuurlijke Vijvers, Sier Vijvers, Enz.

TC tuinontwerp: altijd uniek en nog betaalbaar ook!

Stel je voor:
Door een kier van de gordijnen vult het zonlicht je kamer en je opent langzaam je ogen. Door het open raam vang je een lichte geur op, nauwelijks waarneembaar, maar toch ruik je het. Je bent in twee stappen bij het raam en kijkt meteen naar links en ja.. de kleine boom die al dagen op springen stond, heeft eindelijk haar knoppen geopend. Met honderden tere bloesems tegelijk staat zij te schitteren, lichtroze getooid. Van bovenaf kijk je neer op een weelde van bloesem, en tussen de takken door zie je het hemelsblauw, felwit en heldergeel van de bloeiende bollen aan de voet van het boompje stralend de dag begroeten. Je draait je hoofd naar rechts om de zonnestralen, die al best wat warmte geven, op je gezicht te voelen. Genietend sluit je even je ogen, maar niet voor lang, want weer wil je kijken naar de tuin beneden, naar de honderden bloembollen die de hele tuin kleur geven na die witte winter. Dan begint een kleine vogel te fluiten. Je slaakt een zucht van geluk en voelt je vreselijk bevoorrecht met zo’n tuin.

Stel je voor:
Volgend jaar kan uw tuin ook zo’n droomtuin zijn, waar in elk jaargetijde en in elk hoekje iets moois te ontdekken valt! Want welke maat uw tuin ook heeft, en welke wensen u ook heeft, er is altijd een manier om die te realiseren. Ook als u zelf niet nog precies weet wat uw wensen zijn. De basis voor zo’n tuin waarmee je gelukkig bent, is natuurlijk een goed ontwerp. En ik kan u daar bij helpen! Ik hoop uw tuin te mogen ontwerpen omdat ik van mijn vak hou.

TC-tuinen zijn uniek en altijd bijzonder

TC-tuinen zijn ontwerpen waarin de wensen van de klant vertaald zijn naar creatieve oplossingen zodat ogenschijnlijke problemen plots mogelijkheden blijken te zijn. Het zijn tuinen waarmee zowel de eigenaars als de ontwerper gelukkig zijn. Voor elke tuin borrelen onophoudelijk ideeën op, als uit een onuitputtelijke bron waaruit ik steeds weer kan putten, en zo wordt elke tuin uniek. Ook zijn LaroZ-tuinen elk seizoen de moeite waard!

Verkoop van tuinmeubilair

Zoek je een picknicktafel? Sinds 2010 zijn we de perfecte partner wanneer u op zoek bent u naar een degelijke houten tafels. De meest populaire tafels dragen het KING-merk, zijn uiterst kwaliteitsvol en kunnen gebruikt worden door particulieren, bedrijven, scholen, enzovoort. Onze voorraad bestaat uit diverse modellen, voor elk wat wils. Voor al onze modellen garanderen wij u een correcte prijs. Zo kunt u de perfecte keuze maken uit ons aanbod. Wij zorgen zelf voor de levering en montage van de bestelde tuinmeubelen indien u dit wenst. Vijvermeester.nl

Tags: energiebig bag zandtuinen-jk.beHemelwaterafvoer kopenAanpak en Lockit Slotenmaker